Camping vd Panne nieuws

Camping Accommodatie

Camping Onder de Panne heeft een ruime accommodatie met douches en toiletten. Deze sanitaire voorzieningen worden meerdere malen per week schoon gemaakt en zijn goed onderhouden.

Naast de vaste plekken van Camping Onder de Panne heeft de camping ook ruimte voor losse plekken, reserveer online of bekijk de camping tarieven.

Camping informatie

Camping Onder de Panne is gelegen in het plaatsje Kockengen, meer informatie? Bekijk onze camping locatie of neem contact met ons op.

Het is mogelijk om uw Caravan in de winter te laten staan, zo hoeft u niet uw caravan ergens te stallen! Informeer naar de mogelijkheden.

Camping historie

De camping is het levenswerk van Cor Van Der Panne, met veel passie heeft Cor altijd zijn camping zien groeien. In 1990 stonden er zes hele caravans op het stukje land, Tot 1998 bleef de camping groeien en stonden er meer dan 30 caravans.

Tot 2004 groeide de camping niet meer, maar na 2004 werd het hek opnieuw verplaatst naar achter. Vijf caravans kwamen erbij en zo telt de camping nu 39 (vaste) caravans.

Wilt u ook genieten van de rust en de natuur die de camping omgeving te bieden heeft? Prachtige fietsroutes fietsen of in alle rust vissen?

Kom dan kamperen bij Camping Onder de Panne te Kockengen!
Contact opnemen
Camping Activiteiten